Ons team

Wilt u door een vaste behandelaar worden geholpen? Dan kunnen wij dat met u afspreken. Het kan dan zijn dat u niet elke gewenste werkdag terecht kunt.

Ons team bestaat uit:

Dhr. drs. J.W. van Bruchem

Tandarts

De heer Van Bruchem is in 2005 afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam. Daarna heeft hij in meerdere groepspraktijken ervaring opgedaan.
Naast de algemene tandheelkunde heeft hij extra ervaring met moeilijke wortelkanaalbehandelingen. Na een masterclass implantologie en praktische verdieping bij een implantoloog als mentor, is nu de indicatie en plaatsing van implantaten bij hem mogelijk.

Werkzame dagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Lid van vakgerelateerde beroepsvereniging KNMT
Big-registratienummer: 29063479602

Mevr. dr. drs. A.M.G.A. van Bruchem-Laheij

Tandarts

Mevrouw van Bruchem-Laheij heeft in 2002 haar diploma als psycholoog gehaald aan de Universiteit van Tilburg. Daarna is ze in 2007 cum laude afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam. Na haar afstuderen heeft ze ervaring opgedaan in de algemene tandheelkunde en bij de Jeugdtandverzorging in Zoetermeer.

Eind 2014 is zij gepromoveerd bij de Afdeling Preventieve Tandheelkunde van ACTA aan de Universiteit van Amsterdam. De titel van haar proefschrift: Veranderingen in orale microflora tijdens de behandeling van kanker. Naast haar werk in de praktijk werkt zijn als universitair docent aan ACTA. Ook houdt ze zich bezig met infectiepreventie en hygiëne in de tandheelkunde.

Werkzame dag: woensdag

Lid van vakgerelateerde beroepsvereniging KNMT
Big-registratienummer: 59909185602

Dhr. drs. S. Bakx

Tandarts

Dhr Bakx is in 2012 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde. Daarna is hij parttime aan het werk gegaan als algemeen tandarts, en parttime verbonden gebleven aan de universiteit waar hij nog steeds als gastonderzoeker bij de afdeling implantologie werkt. Gedurende de afgelopen jaren is een bijzondere affiniteit ontstaan met de behandeling van zeer angstige mensen. Sinds 2017 is hij ook als spoedtandarts verbonden aan het Westeinde ziekenhuis in Den Haag. Hij beoefent de tandheelkunde in de volledige breedte, met bijzondere interesse in de behandeling van zeer angstige mensen, traumatologie en kleine chirurgische tandheelkundige ingrepen.

Werkzame dagen: donderdag en vrijdag

Lid van vakgerelateerde beroepsvereniging KNMT

Big-registratienummer:79916219902

Ingeschreven in het Kwaliteits Register Tandartsen

Mevr. I. Achahboun

Mondhygiënist

Mevrouw Achahboun is in 2018 afgestudeerd als mondzorgkundige (mondhygiënist) in Utrecht.

Werkzame dag: maandag, dinsdag en woensdagochtend

 

Mevr. T. Binnendijk-Haasnoot

Assistente

Uw eerste aanspreekpunt en onze steun en toeverlaat.

werkzame dagen: maandag, woensdag en vrijdag

Mevr. S. Brouwer-Badenhuizen

Assistente

Uw eerste aanspreekpunt en onze steun en toeverlaat.

werkzame dagen: maandag, dinsdag en donderdag

Mevr. B.Helm

Assistente

Uw eerste aanspreekpunt en onze steun en toeverlaat.

werkzame dagen: donderdag en vrijdag