De praktijk – LEIDSEWEG TANDARTSEN – Voorschoten

De praktijk

Eind 2011 zijn wij gestart met de Leidseweg tandartsen. Wij werken dagelijks in een hecht team aan uw mondgezondheid. Bij onze praktijk kunt u terecht voor vrijwel alle tandheelkundige zorg. Van een regulier periodiek mondonderzoek tot volledige gebitsrehabilitatie. Daarbij is het voorkomen van aandoeningen als gaatjes en tandvleesontsteking bij ons heel erg belangrijk. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Preventieproject Gewoon Gaaf!: Tijdens het periodieke mondonderzoek van de kinderen tot ongeveer 12 jaar oud wordt gewerkt volgens de methode Gewoon Gaaf! van het Ivoren Kruis. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat kinderen door deze aanpak minder gaatjes krijgen! Tijdens elk mondonderzoek wordt de tandplaque gekleurd en worden de tanden samen u of uw kind gepoetst. Op basis van risicofactoren wordt bepaald wanneer u en uw kind weer terugkomen in de praktijk. Voor meer informatie zie: www.gewoon-gaaf.nl

Door samenwerking met onze mondhygienist kunnen we binnen de praktijk uw mondhygiene verbeteren en tandvleesaandoeningen behandelen. Voor verder gespecialiseerde hulp kunnen wij u adviseren en eventueel verwijzen.

Ook de implantologie (plaatsen van kunstwortels in de kaak) is sinds 2018 een geïntegreerd onderdeel van onze praktijkvoering. Alle behandelingen voeren wij in huis uit. U kunt gerust en geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Als u verloren gegane tanden of kiezen wilt laten vervangen op deze voorspelbare manier met een maximaal haalbaar comfort, dan helpen wij u graag.

De kwaliteit van zorg staat bovenaan, daarom besteden we aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Een prettige en ontspannen sfeer hoort hier zeker bij.

Operatiekamer
Wachtkamer

Specialist in mondgezondheid

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Neem contact met ons op